Ourplace


  Callum Justin Bryant

  Share

  Admin
  Admin

  Antal indlæg : 32
  Join date : 05/01/11

  Callum Justin Bryant

  Indlæg  Admin on Lør maj 21, 2011 9:33 pm

  OMDINKARAKTER
  Skal udfyldes
  FULDE NAVN: Callum Justin Bryant
  KÆLENAVNE: Find på noget
  KØN: Fyr
  ALDER: 19 år
  ÅRGANG: 2. Årgang
  SEKSUEL ORIENTERING: Biseksuel that is
  TIDLIGERE HIGH SCHOOL: New York’s High School of Music and Performing Art
  GENNEMSNIT I HIGH SCHOOL: B
  UDSEENDE
  Skal udfyldes
  HÅR: Sort
  ØJNE: Krystal blå
  HØJDE: 191 cm
  VÆGT: 72 kg
  KROPSTYPE: Tynd, men med markante muskler
  KROPSLIG UDSMYKNING: Callum har op til flere store tattoo’s rundt omkring på kroppen. Han har på sine arme og endda på sin brystkasse og sin ryg for ikke at nævne at han har en på sit ene ben også. Udover det har han stretch i det ene øre.
  BESKRIV DIN STIL: Callum går for det meste i det som bare loge hænger først for i skabet hvilket tit og ofte er skinny jeans og hættetrøjer. Hans stil er hans egen og han er faktisk ret så ligeglad med hvad andre synes om den. Hans hår sidder mest af alt pjukset og små rodet. Om sommeren har han gerne kneakers på der blotter hans ene tatovering. Hans tøj er for det meste sort eller i mørke farver. Inden under sin hættetrøje har han alt lige frem skjorter til t-shirts med prints på af forskellig art. Han har gerne nittebælter på og i ny og næ kan han finde på at rande rundt med en maske på hovedet, ikke foran ansigtet, men over håret.
  Han er 191 cm høj og vejer ca. 72 kg. Han har let markante muskler, men ikke det vilde at råbe hurra for. Hans tøj sidder som regel ind til kroppen så man kan godt se han er tynd hvilket også tit er derfor folk tror han har noget nær zero muskler.
  På hans læber er der mere eller mindre altid et drenget smil da han bare smiler til verden om så den vender ham ryggen. Når smilet altså ikke er erstattet af en smøg i kæften der er et ufatteligt vigtigt tilbehør for ham.

  PERSONLIGHED
  Skal udfyldes
  KAN LIDE:
  - Drugs,
  - hor (with both sex),
  - rock’n’roll
  - livet i overhalingsbanen
  - livet (generelt)
  - fester
  - druk
  - sig selv
  - Sang og klaver
  - Sangskriver
  - igang med at lære flere instrumenter
  KAN IKKE LIDE:
  - Folk der nakker hans smøger, sprut og drugs
  - Boredom
  - Kærlige følelser
  STÆRKE SIDER:
  - Rapkæftet
  - Snu
  - Tusind af facader som kun få kommer ind bag
  - Drengerøv til fingerspidserne og tager egentlig bare det meste med et drenget smil
  - Egocentreret. Verden er min egen lille kage og ikke at jeg vil dele den med nogen
  - Arrogant røvhul
  SVAGE SIDER:
  - Bander som det passer ham
  - Rulebreaker
  - At være rap i kæften kan få en i problemer og især sammenblandet med arrogant
  - Facader kan bryde
  HEMMELIGHEDER:
  – Er til tider ret så langfingret
  OVERORDNET PERSONLIGHED: I bund og grund er Callum lidt af et røvhul. Han tænker kun på sig selv og det næste trip. Det eneste der tæller i hans verden er flest mulige måder at have det sjovt på og hvor mange fucks han kan nå at score inden skoletiden er ovre. Hvis der er noget der tæller meget lidt i hans verden så er det kærlighed for han kan simpelthen ikke se hvad han skal bruge det shit til hvis han skal være ærlig. Ifølge ham er verden en lille kage og han vil fandme ikke dele den med nogen. Han vil bare have det sjovt og skide alt andet et stykke. Han er et arrogant røvhul der mener at han nok selv skal styre sit liv og har zero respekt for autoriter. Han er med på de mest fucked op ting og helst jo mere fucked op jo bedre. Livet er til for at eksperimenter, men når rusen forsvinder, bliver han asocial og hader alle omkring ham. Til daglig er han super socialt anlagt, men uden rusen bliver han aggressiv og får kort lunte. De eneste der har været inde bag alle hans facader er dem han lader være hans bedste venner, men alle andre nære kommer kun lige præcis til græsen. Han har dog ikke nemt ved at lade folk komme så tæt på sig. For det meste kan han også godt li at skrive sange og sådan, men han går tit i stå uden han har stoffer eller alkohol ellers bliver det depressive tekster og han kommer ikke så langt.
  FAMILIE:
  Frivilligt om i vil udfylde dette
  MOR: April Bryant, RIP
  FAR: Jesse Justin Bryant, 42 år, fabriksarbejder
  SØSKENDE: Nixen
  ANDET FAMILIE:
  FAMILIENS ØKONOMI: Poor
  FAMILIENS KlASSE: Underklasse
  HISTORIE: Callum er vokset op i en skide fattig familie hvor der ikke var penge til en disse. Hans mor døede kort tid efter hans fødsel. Han kom til verden ved et uheld og hans far har derfor aldrig holdt rigtig af ham og i hans verden kunne Callum ligeså godt lade være med at være til. Callum røg hurtigt ud i lille bande hvor han lavede små kriminalitet mens han tjente til at han kunne komme på high school da det var noget han gerne ville. Han havde en drøm om at blive noget indenfor musikken og arbejde i en musikforretning da det virkelig var hans store drøm, men han faldt hurtigt ned igen og kom ind i en lille klikke med nogle venner hvor livet begyndte at handle mere om at eksperimentere end så meget andet og da hans far ikke gad se mere på ham smed han ham på college da Callum trods alt har en del talenter. Det er bare ikke altid han bruger dem sådan lige fornuftigt.
  FRITID
  Skal udfyldes
  SPORT: Tæller sex? (; Definition af sport:legemsøvelser som har til formål at styrke og træne kroppen. Ergo.. Tæller sex ;P og parkout
  FRITIDS INTERESSE: Drugs, music, parties
  KOMMENDE SORORITY: DELTA OMEGA GAMMA


  Alle de få ændringer jeg har foretaget er skrevet med blåt.. det eneste jeg sådan set har gjort er vist mere eller mindre bare at slette Dom og Noah ved navn

   Lige nu er det Man jan 21, 2019 6:38 pm