Ourplace


  Din kagedag ^^!

  Share
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Tirs maj 17, 2011 11:24 pm

  Davien så en smule underligt på ham og sniffede derefter til sin arm. "Jeg kan altså ikke lugte noget specielt...er du sikker på at alle har en?" spurgte han. lige nu synes han dog mere af han duftede af det sæbe han havde vasket sig i, i morges. Davien vidste stort set intet om menneske kroppe og alt det er biologiske tam tam. det gik han ikke så meget op i. det vigtigste i den sammenhæng var jo at de havde fundet hinanden...via duft eller ej så var det nu gået meget godt imellem dem. Lige i starten havde det også undret Davien en smule når han kom ind i Joshuas lejlighed og så at der var så forandret fra da de boede sammen. Men nu skulle de heldigvis flytte sammen igen og så blev det forhåbentlig ikke lige så ungkale agtigt som det var nu. ”Han er faktisk en smule højere end Ethan allerede” sagde han. Faktisk havde Ethan arvet noget af Noahs tøj der var blevet lidt for småt til ham da Ethan generelt bare var en lille spinkel fyr selv om han ellers gerne skulle have en masse fedt på kroppen nu når han stadig ikke var ret gammel. Hverken Thyra eller Davien var jo ret høje og ingen af dem var specielt kraftigt bygget heller. Så det Davien faktisk var mest fascineret af var se forskellen på de to drenge. ”Hvis jeg vidste at du ville blive så glad havde jeg sagt det noget før”sagde han og kyssede Joshuas kind. ”Det håber jeg så sandelig du kan. Jeg har nemlig spurgt Anstor til råds og hans synes det var godt”smilte han helt spændt og tog så også selv en bolle. ”Jeg har tænkt meget på det efter du sagde at du ville til Frankrig og bo”sagde han med et nik og lagde armene om Joshuas hals og kyssede ham endnu engang kærligt da han virkelig havde svært ved at holde fingrende fra ham lige nu.

  Admin
  Admin

  Antal indlæg : 32
  Join date : 05/01/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Admin on Ons maj 18, 2011 3:06 am

  Han nikkede ganske let. "Ja skat, men det er kun noget som andre kan dufte. Jeg kan da heller ikke dufte min egen duft" sagde han med et varmt smil over sine læber. "Du dufter sødt" hviskede han kærligt da han faktisk synes at Davien duftede sødt. Havde han altid gjort og han vidste det ikke var en parfume. Joshua var nu også meget glad for at de havde fundet sammen for han elskede Davien og han ville helst ikke miste ham af nogen art. Deres fælles sted ville være mindre ung karle like, men hvis Davien tænkte sig om ville han også vide hvorfor Joshuas lejlighed var så ung karle like. Joshua ville trods alt vise at han kunne klare sig uden Davien og det havde også set sådan ud, udefra. Han kunne ikke andet end trække på smilebåndet. "Man skulle tro at Noah havde mine gener så da jeg er højere end både dig og Thyra" sagde han med en svag og hjertelig latter. "Troede jeg da du kunne regne ud skat" sagde han stille til det med at han ville blive glad over Davien ikke ville dø når han var 40 år. Ikke bare fordi det havde været et løfte til Julius, men fordi han bare generelt gerne ville have at Davien blev ældre end det. Også hvis de ikke havde været sammen. "Jeg glæder mig meget skat" sagde han med et varmt smil over sine læber og mærkede hans kys på kinden. Han ville gerne vide hvad Davien kunne finde på. Han mærkede hans arme om sig og gengældte hans kys. "Du er dejlig skat" hviskede han stille og var egentlig glad for at Davien helt selv på den måde havde sørget for de ville komme til Frankrig.
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Ons maj 18, 2011 10:10 pm

  "Dufter jeg sødt?"spurgte han grinende og strøg noget hår væk fra sit ansigt så han bedre kunne se over på Joshua. "Jeg ved ikke rigtig helt præcist hvad du dufter af...siden du går med parfume ret så tit...det er også oftest det dit tøj dufter af. ikke at jeg ikke kan lide duften af dine parfumer for det kan jeg. du dufter skønt hver dag...og det var også det der gjorde det så forfærdeligt at dufte til dit tøj når du ikke var der"sagde han og smilte. Det at de havde fundet sammen i så ung en alder som de havde gjorde det, det også svære for dem at gå fra hinanden. det havde været noget helt andet hvis de bare havde været sammen i et par uger. og oven i købet havde de også børn sammen. Davien og Joshua skulle være sammen resten af livet, og selvfølgelig ville det blive hårdt og der ville komme problemer hen ad vejen men de ville klare det, for det gjorde de jo altid. "Det ville undre mig meget hvis han havde. for så var du blevet nød til at tage hele vejen til Texas og være sammen med hans mor, for derefter at vente i 9 måneder så du kunne få ham med hjem igen...jeg tvivler"grinte han og trak så på skuldrene. "Det vidste jeg vel også godt. jeg tænkte bare ikke over det på den måde"sagde han stille og nussede ham over kinden. "Det forstår jeg godt. jeg skal nok sørge for at det bliver helt specielt"smilte han og kravlede op til Joshua og puttede sig under hans dyne. "Det er du også skat"hviskede han stille tilbage og nussede kærligt hans bryst.

  Admin
  Admin

  Antal indlæg : 32
  Join date : 05/01/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Admin on Tors maj 19, 2011 2:36 pm

  Han nikkede ganske let. "Ja du gør skat" sagde han med et varmt smil over sine læber til at han duftede sødt. Det kunne godt være at han ikke selv kunne dufte det, men det var ikke desto mindre det som Joshua kunne dufte. "Jeg ved godt at jeg tit har parfume på, men du burde stadig kunne dufte det når jeg har været i bad da der ikke er parfume i min sæbe" sagde han med et varmt smil. Han var sikker på at Davien havde lagt mærke til den duft, men sikkert troet der var parfume duft i Joshuas sæbe. Det var der bare ikke. Han strøg ham let over kinden. "Du er nu lidt sød når du indrømmer du har gjort det skat" sagde han med et varmt smil over sine læber da han faktisk synes det var sødt at tænke på at Davien havde havde ligget med hans tøj for at dufte til det. Det havde han jo også selv gjort med Daviens ting og sovet på børnes værelse fordi så duftede der i det mindste af hans børn. Hvis Davien skulle være sammen med Joshua resten af livet skulle de stoppe med at gå fra hinanden og bare løse det på normalvis i stedet for altid at gå fra hinanden, løse det og så finde sammen. Det var ligeså synd for de små som det var hårdt for dem selv og Joshua ville ikke løse tingene sådan mere. Selvfølgelig ville de stadig få problemer hen af vejen, men Joshua bad til at de var væsentlig mindre og de begge to ville begynde at opføre sig en anelse mere moden. Han nikkede let mens han grinte. "Du ved hvad jeg mener skat, men nej jeg har ikke taget til Texas for at være sammen med en for du kunne få din søn" sagde han med et smil og så godt Davien træk på skulderen, men ikke desto mindre var det en smule sjovt at Noah var højere og Joshua også selv var en del højere end de fleste. Han mærkede hans forsætte nus på hans kind og lukkede kort sine øjne for at nyde det. "Burde du gøre skat. Vi kunne have undgået en del skænderier på den konto også" sagde han stille og tog blidt fat i hans hånd for at give den et blidt kys. Han slap lidt efter hånden og så Davien der kravlede op under hans dyne og Joshua lagde sine arme om ham og træk ham ned til sig. "Jeg får den bedste dag i virkelig lang tid" forsikrede han Davien om da han var sikker på Davien var ret så god til at planligge den slags. Han mærkede hans nus på brystkassen og kyssede let hans pande. Han vidste ikke hvor lang tid de havde til bare at sidde her. Han kendte ikke Daviens indre plan. "Min skat, min prinsesse og min prins. Kan livet blive bedre?" spurgte han stille og bed sig selv let i læben
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Man maj 23, 2011 9:50 am

  "Jamen nu er det jo sjældent jeg dufter til dig lige når du har været i bad"forklarede han og gav Cade endnu en lille bid af bollen som hun gav sig til at gumle på selv om hun ikke havde særlig mange tænder i munden endnu. "Det troede jeg da du egentlig vidste. hvor skulle alle dine tørklæder og varme trøjer ellers blive af når jeg var syg?. tænk at du ikke fandt ud af det. til sidst troede jeg egentlig bare du lod mig gøre det fordi du synes det var synd for mig"grinte han. det var jo ikke ligefrem fordi vejret i London var super fantastisk så selv om de kun havde boet der i ca. et halvt år havde han faktisk nået at blive forkølet utrolig mange gange. det var nok også endnu et tegn på at det ikke var godt for deres børn at blive boende der længere. så han håbede også bare at Joshua ville synes om huset han havde købt til ham. Davien vidste godt at de ikke virkede særlig modne med hensyn til at klare deres forhold. når de gik godt var alt helt fantastisk men når det gik skidt så gik de fra hinanden lige med det samme. egentlig havde Davien tænkt på en omgang parterapi men det ville måske være at køre det ud i det ekstreme. "Det var godt skat. men jeg ville nu også være ligeglad med hvis du havde. jeg har jo fået Noah ud af det ikke?"smilte han og nikkede bare til det næste da det ikke var noget han brød sig synderlig om at tale om. "Årh det kan du tro du gør skat. det skal jeg nok sørge for"smilte han og kyssede hans læber. "Men jeg synes du skulle gå i bad og tage tøj på når du har spist færdig. så kan vi gøre klar til at tage på picnic bagefter"smilte han og rejste sig fra ham for tage en bolle til sig selv.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Man maj 23, 2011 12:53 pm

  "Det burde du ellers gøre skat. Jeg gad godt vide hvordan jeg dufter" sagde han med et lille svagt grin og så over på Davien der gav Cade bollen så hun kunne tage en bid mere. Gud hvor Joshua hyggede sig lige nu. "Jeg troede det var fordi du var syg og du vidste jeg var mere kuldeskær, men jo. En stor del af mig vidste det egentlig godt. Skulle det nu gøre det mindre sødt?" spurgte han stille da han faktisk havde synes at det var sødt at Davien sådan havde taget hans ting og pakket sig ind. Joshua havde faktisk ikke været ligeså syg som Davien havde det, men han havde hostet en del tørhoste og han brød sig bare ikke om stedet. London var ikke en by for børn hvis man spurgte ham. Var Manhattan, New York, egentlig heller ikke, men det havde ikke været hans valg. Han stolede faktisk lidt på hans valg af hus for når det kom til huse var de faktisk tit enige. Parterapi ville et sted være bedre end deres måde at gøre tingene på. Det var også synd for deres børn de hele tiden slog op, skulle flytte og nok engang opleve at far og mor ikke kunne finde ud af hvad de skulle gøre for så at finde sammen igen. De kunne trods alt ikke undvære hinanden i sidste ende. Han nikkede let. "Jo rigtig nok, men har jeg så ikke rigtig" sagde han med et svagt grin da det stadig ville have været utroskab. Ok godt nok havde Davien gjort det med Thyra for et barn, men det betød ikke Joshua skulle have haft gjort det samme eller tage en form for hævn. Alt det der hævn hele tiden duede heller ikke og derfor havde han heller ikke som sådan forsøgt det denne her gang. Han lod sin kommentar om de kunne have haft undgået nogle skænderier hænge i luften for at blive erstattet af noget andet. "Regner jeg godt med du gør" sagde han med et varmt smil og gengældte så hans kys. Han nikkede let og fik spist sin bolle færdig og listede sig ud i bad. Lidt tid efter kom han igen med håndklædet om sit underliv for at gå hen til sit skab og finde noget tøj.
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Man maj 23, 2011 9:36 pm

  "Jamen hvis man tænker over det er det faktisk ikke sødt...for jeg har jo stjålet dine ting"sagde han. han ville ikke sige at det var direkte sødt. han ville nærmere se sig selv som desperat efter at få Joshua igen. men han ville dog stadig hellere kaldes sød end desperat. Davien var nu sikker på at det var fordi han ikke rigtig havde været vandt til det forurenede miljø og klima de havde lige her. der var jo bilos og røg og damp over alt. for ikke at tale om skrald og møg. I Canada hvor han havde været vandt til at bo var luften meget renere og der var i det mindste ikke skrald over det hele...og slet ikke i naturen og på legepladserne. Davien havde nu gået med tanken om parterapi i et stykke tid og hvis det betød at de ville have lettere ved at undgå skænderier var han med på ideen. De havde jo ikke problemer med selve deres forhold. de havde bare svært ved at takle problemer på en voksen og ansvarlig måde. han ville jo også gerne have at børnene skulle kunne se at de kunne finde ud af at fungere sammen, selv når de havde lidt problemer.Da Joshua kom ind i soveværelset igen fór Davien op af sengen "Stop!"udbrød og lagde armene om ham. "Jeg skulle jo dufte til dig ikke?"smilte han og lagde hovedet ind mod hans hals og lukkede øjnene for at dufte ham helt rigtigt. "uhm... det er svært at forklare. du dufter rent...sådan friskt. lidt forårs agtigt"svarede han så og så smilende op på ham.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Tirs maj 24, 2011 1:27 pm

  "Jeg synes det er sødt på din egen lille måde skat" sagde han stille og strøg ham over kinden for det kunne godt være det kunne ses som en desperat måde at få Joshua igen eller noget i den stil, men når han sad og tænkte over det havde det jo været med til at give ham hints om at han stadig havde en chance hos Davien. Det havde bare været mere ubevist at han havde lagt mærke til det. Joshua fandt det også lidt et mirakel at han ikke var blevet syg også i samme grad, men det var nok fordi Joshua oprindeligt var fra New York der som sådan heler ikke var så rene gader altid. Dog var der mere rent på Manhattan idet at det var et rigmandsmiljø så der var langt mere rent. Det var godt nok heller ikke det fattige kvarter de boede i, men det var stadig heller ikke det bedste. Joshua var enig i at de havde problemer med at tackle deres problemer ordentligt og han ville gerne ha det til at fungere denne gang så han ville ikke have noget mod de skulle begynde at lære at kunne takle problemer ordentligt for det var jo dem begge to. Han selv havde en vane med at finde på ting der gjorde Davien ked af det og Davien svarede igen på samme måde. Det duede bare ikke i længden. Joshua stoppede op da Davien bad ham om det. Han vendte sig mod ham og mærkede hans hoved mod sin hals. Han så lidt på ham. "Så?" spurgte han stille og bed sig selv let i læben. Han grinte let. "Slet ikke ringe" sagde han stille og så over på ham med et smil. "Men vi skal se at komme i tøjet smukke og afsted" smilede han varmt
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Tirs maj 24, 2011 2:53 pm

  "Du må synes hvad du vil. det er jo din fødselsdag"smilte han og rodede bare lidt i Joshuas hår da han blev nusset på kinden. Inderst inde havde Davien nok hele tiden været lige så desperat som Joshua for at få ham tilbage. han havde bare først fundet ud af det da Joshua så ud til at klare sig fint uden ham. det havde gjort utrolig ondt, også selv om Joshua havde haft det lige så forfærdeligt som ham, bare ikke udadtil. i det hele taget var storbyer bare ikke et ideelt sted for børn at vokse op og derfor havde Davien også købt et hus der lå i udkanten så de kunne få lidt privatliv og fred. og samtidig havde de en have og så var der ikke særlig langt ind til storbyen så det ikke tog Joshua så lang tid at komme ind til sin restaurant. Når de var flyttet ind i deres nye hus og de var kommet ordenligt ind i dagligdagen var det måske meget godt for dem at begynde i parterapi...bare en måned eller sådan til de havde fundet ud af det. Davien ville i hvert fald prøve at tage det op med Joshua, hvis ikke i dag så en gang i ugen. "Nej ikke ringe overhovedet. du dufter godt. men jeg er jo i tøjet. og jeg har pakket kurven så jeg tror bare jeg giver ungerne tøj på også"smilte han og tog Cade op på armen og gik ind på hendes værelse for at iføre hende i en lille hvid sommerkjole, en bøllehat og et par fine sølv sandaler og en lille brun cardigan til og Noah fik en blå tærnet skjorte på, brune knickers og hans små vans. "Tar vi i parken i London eller paris?"spurgte han og slap Noah så han kunne komme ind og pakke nogle legesager i sin peter plys rygsæk så de kunne komme ud af døren.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Tirs maj 24, 2011 7:09 pm

  "Som om du heller vil ha det lyder som du er desperat end sød" sagde han med et mindre glimt i øjet og mærkede han rodede i hans hår da det var en skøn fornemmelse. Joshua vidste et sted godt at det med at sige at det var grundet det var hans fødselsdag. Joshua havde kun ladet som om han havde haft det fint for at se sådan ud. Ikke bare fordi Davien nemmere ville finde ud af hvor ondt det gjorde, men også fordi Davien havde set ud til at have det fint i starten uden ham og det havde faktisk gjort ufatteligt ondt. Han havde haft så ondt over at Davien havde set ud til at have det fint at han ligeså godt selv kunne se ud til han havde det fint. Ikke for at tage hævn af nogen art, men fordi hvis Davien så ud til at være kommet videre kunne han ligeså godt gøre det selv også. Store byer var nemlig ikke et sted for børn og det havde Joshua synes længe. Det var også derfor han var glad for at han havde sagt ja til at flytte væk fra NY i sin tid når det gavnede de små. På det tidspunkt havde han bare ikke tænkt ligeså meget på børn. Joshua ville ikke sige noget til hvis Davien foreslog en smule hjælp til at holde deres forhold sammen. Det var det dog det som det skulle handle om lige nu, men mere det at de var sammen og de skulle fejre han fyldte år. "Jamen så må jeg heller finde noget tøj i hvert fald" sagde han med et varmt smil og så over på Davien inden han løftede hans hage let for at give ham et kys inden han valgte at finde noget tøj som han tog på. "Du bestemmer. Det er dig som skal være romantisk og har planlagt dagen mens jeg bare følger min skat" smilede han kærligt og fik gjort sig færdig så de kunne komme ud af døren. Han glædede sig dog stadig til dagen og han var sikker på den skulle blive perfekt. Han glædede sig også til kort at se Anstor for at sætte sine børn af inden ham og Davien skulle videre til en aften kun for dem selv og han var sikker på at Anstor ville elske at komme til at vide hans yndlings niece og nevø ville være tættere på fremover. Han ville dog ønske at Antonie ville være tættere på, men man kunne ikke få alt opfyldt.
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Man maj 30, 2011 10:00 pm

  "Jamen så lyder jeg jo også sejere. der er intet sejt i at være sød"svarede han og rodede videre rundt i hans hår for at understrege at han altså var sej. Eftersom at det havde været Daviens idé at de flyttede hver for sig, så at Joshua havde set ud som om han havde det helt fint med det og så ret tilfreds ud...og endda havde anskaffet sig porno igen gjorde sådan set at Davien fik smagt lidt af sin medicin og derfor også var blevet så opsat på at få ham igen. og nu var han jo sammen med ham igen så alt var helt perfekt og lige som det skulle være. Alt det med parterapi skulle nok vente til de var kommet på plads i det nye hus for jah, lige nu skulle det altså handle om Joshua og det faktum at det var hans fødselsdag og at de bare skulle have det dejligt sammen med deres børn indtil i aften hvor det bare ville blive de to. Davien havde lejet dem ind på et hotel i frankrig hvor de kunne være for i aften efter at de havde været henne med ungerne til Anstor og kigge på hus. han var sikker på at det nok skulle blive super romantisk."Ja se at få noget tøj på så vi kan komme ud af døren. vi tar bare ned i Hyde park, det er nu også ret hyggeligt"smilte han og gengældte kærligt kysset inden han gik ud i gangen for at give børnene sandaler på og ventede så på at Joshua blev færdig så de kunne komme i parken.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Man maj 30, 2011 11:25 pm

  "Du er sq da sej og sød på din egen måde skat. Jeg vil sq ik se dig som desperat" sagde han og rystede let på hovedet da han ikke ville se Davien sådan uanset hvad. Hvis de stadig havde boet sammen havde Joshua fundet på noget andet. Han havde haft en plan om enten at hive en masse hjem og så bare lade dem sove ved siden af sig så Davien troede alt muligt eller også havde han sq hevet porno ind på sit værelse eller noget helt tredje. Han skulle nok have vist Davien på en eller anden måde at han klarede sig fint uden ham. Et sted skulle han takke Thyra for det idet hun havde sagt Joshua skulle prøve at virke cool omkring det selvom han bar en indre smerte. Han ville dog nok prikke til ham engang i mellem med det porno bare for at holde Davien ved ilden. Ikke for at de skulle komme op at skændes, men fordi Davien faktisk ville kunne have godt af at blive mindet om i ny og næ. Bare fordi Davien skulle mindes om at selvom han var pisselækker havde Davien godt af at vide at Joshua faktisk havde mere temperament end han havde udvist indtil videre og han faktisk altid havde sin hånd. Hvad der skulle ske hele dagen og aften vidste han ikke noget om og han ville egentlig heller ikke vide det. Han ville bare overraskes hele dagen. Han tænkte heller ikke på parterapi og sådan lige nu, men på at ha en dejlig dag. Han var også sikker på det skulle blive romantisk og han glædede sig faktisk til at se Davien være romantisk. Ikke at han ikke kunne være det normalt, men fordi han bare for en gangs skyld skulle slappe af og ikke tænke på at skulle leve op til at være den romantiske idag. Han nikkede let og fik fundet noget tøj. Han valgt noget der var pænt, men ikke for pænt til ikke at kunne tage i parken med sine børn. Ellers måtte han jo bare hurtigt lave et skift inden de tog videre. "Klar" sagde han med et smil og åbnede døren for Davien og låste den efter dem
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Man maj 30, 2011 11:58 pm

  "Hvor er du dejlig skat. du er også selv utrolig sej og sød...og mandig"smilte han han kærligt. Davien havde det nu stadig ikke helt godt med Joshuas porno men så længe det var at de havde boet hver for sig havde han jo ikke noget at sige til det. det havde han til gengæld haft hvis han havde slæbt porno ind på værelset imens de boede sammen. Davien ville ikke have porno liggende i sit hus men alligevel var det nok meget godt at Joshua beholdte det et sted bare for at afskrække Davien engang imellem. Davien havde nemlig brug for en der bestemte og kunne styre ham lidt. han havde brug for en der kunne sætte ham på plads og det havde Joshua ikke været særlig god til før i tiden. han var dog blevet meget bedre til det ved at blive sur på ham og skælde ham ud frem for bare at tilgive ham og kysse ham med det samme. Faktisk havde Joshua ikke bestemt særlig meget i huset. det eneste sted han havde magten var i soveværelset og ellers bestemte Davien stort set alt. hvordan deres hus skulle se ud, hvordan deres børn skulle gå klædt, hvad de skulle have at spise osv osv. det kunne der nu også godt blive lavet lidt om på. Davien glædede sig faktisk også til at se sig selv være romantisk. det var lang tid siden sidst og han ville så gerne gøre et godt indtryk på Joshua. Da Joshua havde låst efter dem begyndte de at gå mod Hyde park. den var kun omkring 10 minutters gå tur derfra så det var helt perfekt. Da de ankom til parken fandt han en plads i solen og gav sig til at brede tæppet ud til dem. "Kom og sæt dig skat"smilte han og klappede let på tæppet inden han fik børnene på plads. "Skal du ikke også give far din gave Noah?"spurgte han med et lille smil hvorefter Noah fandt en lille pakke frem fra peter plys rygsækken og rakte den til sin far, ret utrolig stolt. Davien havde også gået og måtte tysse på ham de sidste par dage før han afslørede sig selv og sin gave. Det var en meget fin perleplade af en blå bil som Noah havde fået lavet ovre i dagplejen.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Tirs maj 31, 2011 12:58 am

  "Jeg vil sq heller være sej og mandig end jeg vil være sød" sagde han med et grin. Joshua havde skam tænkt sig at udvise mere af den slags ting og Davien fik sq heller ikke lov til at indrettte køkkenet denne gang. Den skulle han nok klare for det var hans hjemmebane og han ville helt sikkert også sætte vise præg på soveværelset for den seng han havde her i London skulle med og helst med det sorte sengelinden. Hans tv fra værelset og hans sorte skab han havde haft alle de forbudte ting i skulle med for nu skulle Davien fandme se en gang for alle at Joshua var en rigtig mand og han var herre i eget hus så at sige. Til gengæld samtlige børnerum var Daviens opgave og de mere kærlige strøg her og der. De mere maskuline træk skulle han dog nok selv sørge for og helt sikkert også begynde at hjælpe til med børnetøjet. Han havde også købt et par ting til dem når de havde været over hos ham så de havde skam hver fået et nyt lege kostume og Noah havde helt selv valgt at ham og farmand skulle lege superhelte en dag hvor Joshua havde passet dem så Noah var blevet spiderman i stedet for sit sædvanlige batman og Joshua havde fået sig et batman kostume. Han var også sikker på at han havde vist sig fra sin mere mandlige og bestemte side havde hjulpet ham med at få ham igen og han havde derfor ikke tænkt sig at slippe den. Davien skulle ikke løbe om hjørner med ham igen. Det var ikke fordi han regnede med at Davien ville være ham utro igen, men hvis han så meget som fik tanken ville Joshua tage fat et vis sted og klemme hårdt til. Han regnede dog ikke med det blev nødvendigt. Joshua ville gerne se hvad Davien kunne finde på og han håbede bare det blev godt. Det regnede han dog med at det ville gøre. Han selv gik med ham og sætte sig ned da Davien bad ham om det. Han åbnede stille gaven op og vidste ikke hvad hans tre elskede basser havde fundet på. Han elskede dem trods alt virkelig højt alle tre og hvis det blev så perfekt som Davien næsten havde beskrevet for ham ville det være den bedste dag i lang tid. Joshua kunne ikke lade være med at smile da han havde fået den åbnet og vinkede Noah hen til sig som i forvejen var helt væk i hans far pakkede hans gave op. Han kyssede ham let på håret. "Tak spiderman" sagde han med et smil og rodede let i hans hår. "Super.. man" rettede Noah ham med et grin da han heller ikke være det. "Ok så superhelt da" smilede han og viklede den om sit håndled i stedet
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Tirs maj 31, 2011 10:25 pm

  "Du er mand nok til at være sød også. så bare rolig skat"smilte han og kyssede Joshuas kind. Davien ville faktisk se frem til at Joshua begyndte at bestemme lidt mere. faktisk havde Davien jo kun rendt rundt og bestemt det hele fordi han kunne og fordi Joshua ikke havde vist nogen interesse på det område før. Ikke at Joshua ikke interesserede sig for deres hjem men mere fordi han ikke havde haft særlig meget at skulle have sagt og fordi han ga' sig for let. Nu var det heldigvis blevet lavet lidt om og Davien havde jo brug for at blive sat på plads engang imellem. Davien havde nu også sit han ville bestemme lidt over, børneværelserne og med meget andet ville Davien stadig havde en smule at skulle have sagt. det var jo også hans hus men nu skulle der bare lidt af Joshua ind i det også. Det gjorde heller ikke noget for ham at soveværelset blev en smule mere mandligt men der skulle stadig være lidt lyst og dejligt at være. På en måde var det jo også Joshuas lidt mere mandige og mere bestemte væremåde der havde gjort at de var sammen igen, for det var jo det Davien egentlig ville ha og havde brug for, for at holde sig til en. Før var det lidt spændingen og det at Joshua bare ville tilgive ham der nærmest drev ham ud i utroskab. men nu når han vidste at det ville være helt og aldeles slut hvis det skete igen og så også det faktum at Joshua også var blevet lidt mere spændende igen, næsten ligesom da de startede med at komme sammen. "Kan du lide gaven hva?"spurgte han smilende og begyndte at pakke lidt ud fra kurven. der var bla. frisk frugt, små kager, sandwich'es og meget mere. han havde været utrolig ivrig da han pakkede kurven så der var nærmest alt dernede i. Han fandt lidt at drikke og gav så Cade og Noah et jordbær inden han kyssede Joshua med et smil. "Glædelig fødselsdag skat"smilte han kærligt.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Tirs maj 31, 2011 11:28 pm

  Han nikkede let. "Jamen jeg ved det godt. Jeg er sq mandig" sagde han med et svagt grin selvom han faktisk tog det til sig og halvt selv mente det, men det der sød og nuttet og sådan var bare ikke noget man sagde til en mand som Joshua. Joshua havde ikke haft interesse i at indrette huset og derfor havde det været nemt bare at give efter på det område, men nu mandede han sig op nok engang og denne gang for alvor. Davien havde brug for en rigtig mand og da han elskede Davien og faktisk ville gøre alt for ham. Denne gang på en anderledes måde. Hvis Davien var ham utro igen ville Joshua ikke bare sidde og whine og true med selvmord. Han ville faktisk flytte ud, tage sine børn fucking med sig i stedet for at lade Davien stå alene med hele lortet og kæmpe om at få fuld forældremyndighed, men han håbede nu mest af alt ikke det ville komme så langt for i bund grund ville han faktisk heller dele sit liv med Davien og lære for alvor at leve op til hans krav som Davien skulle lære hans krav. Der skulle være mere balance nu cause oh god he adored him. Joshua vidste jo godt han havde drevet Davien til utroskab, men omvendt havde Davien også lidt gjort det med Joshua i starten. Det havde været for nemt for Joshua at skjule ting uden dårlig samvittighed for det var hans player side der havde gjort det. Som sagt havde den ene ikke haft noget at lade den anden høre og det var egentlig nok derfor han havde set passivt til. Han havde dog i sin tid flippet over det med sofaen og smidt den demonstrativt ud. Nok ligesom at Davien havde beklaget sig over Joshuas lejlighed i N.Y.C. grundet det som var sket der, men Joshua havde først solgt den da han var flyttet til London. Det havde været som at have et spøgelse for det eneste der havde været i den lejlighed til sidst var en madrass da alt andet havde været solgt eller brændt grundet minder. Joshua nikkede stille til spørgsmålet. "Ja meget endda. Han er dygtig" sagde han med et varmt smil og så på Davien der tog tingene op inden han gengældte Daviens kys. "Tak min smukke" sagde han med et kærligt smil
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Ons jun 01, 2011 12:08 am

  "Ja du er. du er min mand...sådan da"grinte han. Davien ville ikke lyve, Joshua var altså sød. han var mandig ja, men sød var han også. hvis ikke han var det havde han ikke været noget for Davien overhovedet. Men nuttet det var han altså ikke. måske lige i starten da de havde mødt hinanden hvor han var så lille og uviden om sååh mange ting. der var han måske bare en smule. men efterhånden var han gået hen og blevet meget mere mandig og macho end sød og nuttet. Davien havde egentlig nok heller ikke været helt klar over det selv men Joshua gjorde ikke noget godt for Davien ved at give ham lige hvad han pegede på. det skadede ham faktisk mere end det gavnede og det var vist også det Joshua selv var kommet frem til. Davien ville under ingen omstændigheder være utro igen. han vidste nemlig at han aldrig nogensinde ville kunne klare sig uden Joshua...og slet ikke deres børn. så ville han gå psykisk ned da de i den her periode var det der holdte ham oppe. Når han ikke var med Joshua var deres børn det han fokuserede fuldt ud på og derfor var de virkelig så vigtige for ham...for dem begge to jo. Davien havde aldrig haft en kæreste der havde været ham utro før han fik Joshua så han havde ikke lige tænkt på at han kunne være sådan og det var nok også den dårligste start på et forhold man kunne få men de havde klaret den og de var vel bare blevet stærkere af det. Davien havde ikke haft noget imod at Joshua havde smidt sofaen ud, han var nærmest glad for det da den mindede ham alt for meget om Julius og de forfærdelige ting de havde gjort og det ville han mest af alt bare glemme. "Det er godt du kan lide den. han har selv lavet den ovre i dagplejen"smilte Davien og trak også en tegning op af kurven som Cade havde lavet men eftersom hun ikke var gammel nok til selv at snakke havde Davien bare lagt den i kurven for hende. "Og Cade tegnede den her til dig i går"smilte han og rakte ham den. Det var noget der mest af alt lignede en stikkontakt og en sol...og så slf. også et flag med massere af farver i. Han vidste godt at de gaver børnene havde lavet nok ikke lige var de bedste men hellere lade dem lave noget selv end at gå ud og købe noget for dem de alligevel ikke vidste hvad var. og det gjorde det også lidt mere hyggeligt og personligt på den her måde. "Så lidt. tag nu noget så du ikke bliver sulten når vi skal til frankrig og kigge på hus"sagde han smilende og kravlede over til ham for at sætte sig op af ham.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Ons jun 01, 2011 1:35 am

  ”Hvornår er vi blevet re-gift skat?” spurgte han med et grin og blinkede let til ham da han ikke kunne lade være med at drille ham en smule med at han havde fået sagt sådan. Joshua elskede godt nok Davien, men han ville ikke giftes med ham igen lige med det samme hvis det endelig skulle være. Muligheden ville da nok være der ja, men det ville ikke blive i en nær fremtid. Det skulle forholdet virkelig noget mere på skinner før han ville den slags for sidst havde det været for nemt at bare droppe separationen igen, men ikke denne her gang. Joshua havde intet mod at være sød, men nuttet gad han ikke være mere. Det var virkelig ikke ham. Davien derimod var noget så freaking nuttet og noget så meget. Joshua var godt klar over at deres forhold ikke havde været startet særlig godt og mange kunne nok ikke engang forstå dem, men de havde klaret den hver gang og de havde faktisk været on/off sammen i godt 8-9 år eller mere. Præcis ligesom Antonie og Chariot bortset fra de ikke havde haft nogle off-perioder, men Joshua og Davien var heller ikke Antonie eller Chariot. Joshua vidste godt det var ledt, men nogle gange skulle man sætte hårdt mod hårdt. Han håbede bare ikke han skulle gå til den slags yderligheder, men derfor havde han stadig tænkt sig at sætte Davien i noget kortere snor denne her gang og bestemme mere med et vis glimt i øjet. Joshua havde heller ikke kunne holde ud at se på den skide sofa, men det var ude af verden og alt det der med at hive fat i fortiden skulle de begge to ligge fra sig. Denne her gang skulle det være som at de nærmest var sammen på ny og dermed ikke ligge og rode rundt i fortiden dog skulle de stadig huske de ting de begge havde lært. ”Kan jeg. Meget endda, men jeg vælger altså at bruge den som armbånd i stedet” sagde han med et smil og så lidt på hvad Davien nu fandt frem. Han smilede let for sig selv som kun en far kunne gøre over den slags ting. ”Hun er sørme dygtig” smilede han ved tegningen og så lidt over på Davien. ”Havde jeg også tænkt mig skat, men så må du jo være en romantisk skat og fodre mig lidt ikke sandt? Ellers tror jeg sørme jeg bliver en meget uartig fyr og fortæller Anstor om hvad jeg lavede da jeg var stiv” sagde han med et drenget smil over sine læber og blinkede let til ham da han ikke havde fortalt Anstor den del. Anstor vidste dog en helt del om deres sexliv som han vidste en del om Anstors og Maceys. Når alt kom til alt vidste Anstor dog nok mere om Davien og Joshua på det punkt end omvendt, men det kom sig nok om at Joshua stadig var mere åben end Anstor var.
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Ons jun 01, 2011 8:50 am

  "Det er vi heller ikke. det var derfor jeg sagde sådan da"svarede han med et lille smil for han vidste nettop godt at Joshua ikke ville giftes med ham igen foreløbig...og han forstod det faktisk godt. Han vidste godt at Joshua så ham som nuttet og det var sådan set også ok. men han var nu stadig en mand...og endda ældre end Joshua. Der var virkelig mange der ikke havde forstået Davien da han valgte at være sammen med Joshua...og slet ikke da de blev gift. det var jo også derfor de havde taget til Las vegas alene og var blevet gift der. Det var godt at Joshua havde tænkt sig at holde Davien i en lidt kortere snor end før, men på samme måde vise ham at han stadig elskede ham. For det havde Davien jo også brug for. han havde brug for at vide at Joshua kunne tage ham helt tilbage og de ville kunne blive gift igen en dag. Han så dog lyst på det og var sikker på at det nok skulle ske, og når det skete ville det være det helt rigtige. De havde begge to været rigtig rigtig gode til at bruge fortiden som argumenter når de skændes og diskuterede og det var ikke helt fair så jah, det skulle de stoppe med. den slags hørte ingen steder hjemme når de begge to var voksne nok til at vide præcis hvad de gjorde...og de havde endda børn. "Ja hun er. hun er også meget stolt af den når nu hun ikke kunne lave dig noget ordenligt selv" smilede han. Hun kunne jo hverken lave armbånd eller købe huse så en tegning var skam ganske fint. "Fodre dig?....med hvad dog?"spurgte han og satte sig op i Joshuas skød og lagde armene om hans hals. "Hvis du nogensinde fortæller andre om det du gjorde den aften skal jeg personligt sørge for at du aldrig for sex igen...er det forstået skat?"spurgte han og pakkede nærmest sin 'trussel' ind et kærligt tonefald og nussede ham op af brystet inden han smilte til ham og tog et jordbær nede fra skålen af som han holdte hen foran Joshuas mund. ingen skulle vide af den aften andre end dem...igen. Davien var virkelig så flov på det punkt og det vidste Joshua udenmærket xD.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Ons jun 01, 2011 5:24 pm

  "Det lyder næsten som du ville ønske vi var" drillede han kærligt og blinkede atter drillende til ham med det drenget smil over sine læber. Joshua skulle nok vise Davien at han elskede ham for det gjorde han virkelig. Helt igennem endda og han ville egentlig aldrig være med andre. I hvert fald ikke i et forhold. Han vidste jo godt at Davien havde behov for opmærksomhed og vide han var elsket og Joshua skulle være bedre til dels at styre og dels at udvise kærlighed i de rette mængder og han var sikker på han havde noget bedre fat i det denne her gang end han nogensinde havde haft det før. Han ville faktisk heller ikke dele ham denne her gang. Ikke engang med Julius. Ikke fordi han regnede med Davien ville begynde at gå efter ham igen idet at Julius pludselig var forsvundet næsten lige efter han havde fået lov til at dele Davien med Joshua, men fordi Julius faktisk havde såret hans skat en helt del. Han ville derfor have lov til at have Davien for ham selv for han var gået hen og blevet ret så egoistisk på det der punkt. Han ville ikke have noget mod at lade Davien vide de nok kunne blive gift igen en dag, men han havde heller ikke lyst til at nævne det for hurtigt. Han vidste godt Daviens venner ikke helt havde forstået det i sin tid, men det kom sig nok af at Joshua havde været player og så oveni det var han pop. Plus op til flere af Daviens venner havde selv ville se sig i Joshuas sted. Joshuas venner havde heller ikke alle sammen kunne forstås hans valg af fyr, men Joshuas venner havde været noget mere støttende end Daviens og især Antonie. Flere af Joshuas venner havde trods alt også selv været jaloux. "Jeg synes hun er dygtig" sagde han med et mindre bestemt nik. Han nikkede engang til han skulle fodres. "Jeg ved da ikke hvad du har af ting i din kurv" sagde han med et grin og kyssede hans næse. "Hvis du nægter mig det skat så må du forstå at jeg har min højre hånd" sagde han og blinkede let til ham og åbnede så munden da han så jordbæret foran sin mund. "Bedre" drillede han lidt
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Tors jun 02, 2011 10:25 pm

  "Hmm. det vil jeg ikke. ikke lige nu i hvert fald. senere vil jeg gerne kunne se os sammen...sådan rigtigt for jeg vil jo gerne være gift med dig igen men først lige så snart det føltes rigtigt for os begge to. ikke før"svarede han smilende og nussede ham i nakken. Davien vidste jo også godt at Joshua ville vise at han elskede ham og stadig være kærlig over for ham, bare ikke i samme mængder som før hvor han nærmest blev forgudet og overøst med kærlighed og søde ord hele tiden. ikke at Davien havde haft noget imod det men fordi det det fik ham til at tro at han kunne gøre lige hvad han ville. det vidste han jo så nu ikke var tilfældet. Davien ville ikke have mere med Julius at gøre som sådan. han ville stadig godt kunne tale med ham men hvis Julius prøvede på noget var han færdig. Davien var utrolig træt af at blive udnyttet hver gang, for det var sådan han følte sig når Julius kom og lovede ham alt muligt men så blev væk i flere uger uden at fortælle hvor han blev af og hvad han havde gang i. ikke et ord og så forventede han at komme ind i varmen igen lige så snart han selv havde tid til at dukke op og lade som om intet var sket.Hvis Davien og Joshua skulle giftes igen skulle det ikke foregå i las vegas men blandt de venner der faktisk accepterede at de var sammen. og den eneste ven Davien havde var efterhånden Thyra...og så havde de jo begge to Anstor. "Hun er rigtig dygtig"sagde han for at give Joshua ret og nussede hende kort igennem det bløde let brune hår der var fint sat op i et springvand imens hun og hendes storebror sad og guffede jordbær i sig. "Jamen hvis jeg personligt sørger for at du aldrig for sex igen så skal du heller ikke regne med at du har nogle hænder tilbage"drillede han og kyssede blidt hans læber da Joshua havde taget en bid af jordbærret.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Tors jun 02, 2011 11:26 pm

  Han nikkede svagt. "Ja. Skat. Senere. Det vil jeg gerne, men så skal det også være lille og ordentligt når den tid er" sagde han med et kærligt smil og lukkede kort sine øjne i da han blev nusset i nakken. Han ville ikke have noget mod at blive gift med Davien igen for han elskede ham jo virkelig. Det gjorde han og det måtte Davien aldrig tvivle på. Joshua regnede lidt med når det var at invitere Antonie og nok også Chariot fordi de var et par og han snakkede lidt med Chariot, Thyra og Anstor. Begge med partner hvis Thyra altså havde en på det tidspunkt der ikke var Damie. Ikke fordi han regnede med at Thyra og Damie ville finde sammen igen, men fordi sådan som Damie havde behandlet hans Davien. Visse ting gjorde man bare ikke! Julius skulle også opføre sig ordentlig overfor Davien og mange andre, men Joshua holdte sig ude af den der til han fik lov fordi det et par gange havde gået galt. Det ændrede dog stadig ikke på at han var vred på dem og han faktisk ikke selv gad se Julius mere for at have fucket det oppe denne her gang selvom han for en gangs skyld havde fået sin vilje og været med Davien selvom han skulle dele med Joshua selv. Han ville dog slet ikke tænke på alt det der lige nu, men bare nyde deres øjeblik her sammen og nyde at det var hans fødselsdag hvor det for engangs skyld var ham der var i fokus. En ting der ikke skete så ofte da Joshua mere nød at se dem han elskede i fokus. "Tro mig skat. Du ville slet ikke kunne undvære så lang tid selv" sagde han med et drillende glimt i øjet da det ligeså meget havde været Davien der ville være venner med fordele som det havde været Joshua der ville det. Han gengældte hans kys ganske blidt og lukkede sine øjne kort i for at nyde det en smule mere. Det var virkelig årets mest perfekte dag udover Daviens egen fødselsdag der desværre havde været præget af en Davien der ikke ville blive ældre og en Julius der ikke havde haft tid sin egen kæreste. Den havde derfor været langt mindre perfekt end Joshua havde ønsket den skulle være. Han brød kysset lidt efter og nød at Davien sad der..
  //spole videre til næste skridt? Razz
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Davien on Tors jun 02, 2011 11:51 pm

  Da de var færdige i parken og Davien havde fodret Joshua af var kl efterhånden også gået hen og blevet 3 så han begyndte at pakke sammen så de kunne nå hjem og pakke lidt til til børnene når de skulle over til Anstor og så skulle de selvfølgelig også pakke lidt til sig selv. Da de kom hjem igen smilte han og så over på Joshua. "Hvorfor går du ikke ind og pakker en lille taske med noget fint tøj til i aften?"spurgte han og strøg ham over kinden inden han gik ind og pakkede en taske til hver af ungerne med tøj og lidt til at underholde dem...og så selvfølgelig alt det praktiske såsom bleer og sutteflasker til Cade da hun stadig fik dem som en form for natmad og ellers kravlede hun rundt om dagen med juice i, istedet for mælk. Noah var jo blevet en stor dreng og brugte ikke længere sutteflaske men dog brugte han stadig ble og sut...og sit lammeskind når han skulle sove til middag. alt det havde Davien dog taget højde for og havde pakket en stor taske med lidt af hvert og alt hvad Anstor og Macey skulle bruge for at kunne passe dem til imorgen. Derefter gik han ind og tog en taske ud fra skabet som han allerede havde pakket til sig selv igår, for de skulle jo blive og overnatte i Paris så det var nok bedst at de havde noget rent tøj med. "Vi transferere os bare derhen ikke?. vi har ikke rigtig tid til andet og vi skal mødes med ejendoms mægleren om en halv time. vi kan jo altid bare trøste dem lidt hvis ungerne begynder at græde ikke?"sagde han og så spørgende op på Joshua for at få hans vurdering af sagen. Han havde dog været ude for at Ethan havde kastet op over det før men de måtte bare håbe at ungerne tog det ok.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Joshua Jackson on Fre jun 03, 2011 12:29 am

  Han nikkede let til at han skulle pakke lidt tøj til senere på dagen og det havde han skam også tænkt på allerede om morgen. Han pakkede lidt tøj hurtigt og hjælp så Davien med de små for ligesom at vise at han faktisk også havde styr på det her. "Jo skat. Så længe det ikke sker for tit. Du kender godt regler om magi og mugglere" sagde han med et lille let suk og greb sin stav og Cade mens Davien kunne tage Noah inden han svang staven. Det kunne godt være at Ethan havde kunne blive dårlig af det og sådan, men i det mindste måtte man godt udføre magi overfor ham. Ethan var trods alt biologisk af to fuldblods så det var ikke kun fordi Davien ikke tillod magi og Joshua havde været enig med det, men ifølge deres lov måtte de heller ikke. De to små ville dog ikke opfatte det og det kunne jo være når de blev ældre at man kunne finde ud af om de faktisk havde magisk blod i sig hvorfor det kunne jo godt være at deres biologiske forældre havde forbindelse til den magiske verden uden at Davien og Joshua havde vist det. Der gik ikke lang tid før de stod foran Anstors hus. Cade var ganske utilfreds og stak i hvin mens Noah tydeligt var blevet dårlig af det. Det var trods alt også første gang for dem begge to og Joshua tyssede blidt og kærligt på hende så hun ville falde til ro og de kunne aflevere deres børn med god samvittighed. Joshua bad til der var et gram magikere i dem så de ikke ville få problemer med loven for det ville han ikke magte lige nu. Han sagde pænt farvel til begge sine børn og greb kærligt Davien om hans lænd og svang atter staven så de ville være en mindre gåtur fra huset ud fra den adresse som Davien havde sagt. Godt nok ville de kunne gå det lille stykke, men der var ikke tid til det lige nu. Joshua pakkede sin stav væk og klemte hans hånd. "Før an min smukke og led mig til vores nye hjem" sagde han stille og lukkede lidt sine øjne i så han kunne få det som en overraskelse
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  ;)

  Indlæg  Anstor on Fre jun 03, 2011 1:29 am

  Anstor havde haft susende travlt hele dagen, der skulle købes blomster, redes op tændes ild i pejsen, nye gardiner og frisk sengetøj, så Cade og Noah kunne få en behagelig søvn. Han havde stillede nogle af billeder af Noah og Cades forældre i værelset hvis de skulle komme til at savne dem, og han havde pillet de gamle kedelige portrætter af hans forfædre ned og havde hængte nogle mere børnevenlige op, med dyre motiver, ællinger og haver. Rolige og harmonerende billeder der gav rummet en stilfærdig atmosfære. Macey var i Irland hos sin familie, så denne gang hvilede opgaven på Chapilin og Anstors skuldre. Det varede ikke længe før det ringede på døren og i sit sorte antræk smækkede han døren op, men det var tydeligt at se at hans nevø og nice var medtaget af turen " Nåååååååår kom her min dejlig Noah " sagde han og trykkede Noah i favnen nu skal du ikke være så ked af det. Onkel Anstor har kakao og små pittere skal til dig inde i din ynglingesalon. Har du husket bamsen jeg gav dig " smilede han og fik savret før han rejste sig og hilste pænt på Davien, Joshua og Cade " Tillykke med fødselsdagen kære " smilede han og kiggede strålende på den alle. " Hmmm ja Macey og jeg har haft svært ved at finde på den rette gave så vi endte ud med denne her " smilede han og rakte en bære sele så han kunne have Cade på maven og bære hende på den måde. " Jeg ved ikke om I har sådan en og jeg lader den også ligge her når nu I skal videre. Men tillykke med dagen. Skulle hilse fra Macey " sagde han og fik fisket Cade over i favnen " Kan I vinke farvel til jeres forældre indtil I ser dem i morgen igen" smilede han og satte sig på hug med beggen børnene der lagde sig ind til ham.

  Sponsored content

  Re: Din kagedag ^^!

  Indlæg  Sponsored content


   Lige nu er det Man jan 21, 2019 6:29 pm