Ourplace


  Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Share
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Joshua Jackson on Søn maj 29, 2011 12:41 am

  //det skal lige nævnes jeg ikke ved hvordan det ser ud grundet Davien ikke er noget dertil mit føds'dagsemne Wink

  Joshua havde valgt at invitere Anstor nu hvor de var faldet på plads i deres nye hjem. Joshua havde endnu ikke startet sin restaurant, men den var næsten færdig så han regnede faktisk lidt med at vise dem begge stedet senere og så måtte Antonie også kommer eller se det dagen efter. Han havde stået og bagt boller sammen med Noah ude på eftermiddagen og vidste lige nu ikke hvor Davien og Cade var henne i verden. Sikkert igang med at indrette det legerum som de havde da Joshua ikke havde forstand på den slags og helst ville undgå at indrette noget igen lige med det samme da han bare indrettede ting alt for ungkarle agtigt. Joshua havde smidt det porno ud som han havde købt for at være demonstrativ overfor Davien om at han kunne klare sig selv og nok engang smidt sit yaoi i en stor sæk og op på loftet i et aflåst skab. Hans børn skulle ikke se den slags og Noah skulle ikke nærmest lære at blive gay fra starten af, men selv vælge sin seksualitet når han blev gammel nok.

  //Davien skal svare nu og så Anstor
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Davien on Søn maj 29, 2011 12:53 am

  Ja Davien gik rigtig nok sammen med Cade og gjorde det hele lidt fint...eller det ville sige, Cade sad i sin gå stol og legede med et tøjdyr imens Davien satte de forskellige ting på plads inde i ungernes legerum. de havde jo fået de fleste ting på plads. der manglede bare en anelse finesse så det blev et rigtigt hjem igen, ligesom det de havde haft før med have og alting. Denne gang var haven dog større og mere børnevenlig end sidst. og så var der endda store æbletræer ude i haven. fint var det skam. Han satte de sidste par krukker med perler og modellervoks op på en hylle og rullede så et lille tæppe ud med veje og den slags som han kunne bruge til alle sine små legetøjs biler. Ethan havde endda også fået sit eget lille værelse inde ved siden af eftersom han jo ikke kom så tit. Da han var færdig tog han Cade op på armen og gik nedenunder til Joshua og placerede Cade i sofaen ved siden af sin bror der sad og så tv inden han gik hen til Joshua og kyssede hans kind. "Hvornår er det Anstor kommer?"spurgte han smilende og lagde armene om ham.
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  :)

  Indlæg  Anstor on Søn maj 29, 2011 1:04 am

  Anstor havde haft små sommerfugle i maven lige siden han havde taget, hat, frakke og handsker på, for at begive sig igennem Paris, og besøge Davien, Joshua, Cade og Noah i deres nye hjem, i den selv samme by som han selv elskede så højt og boede i. Diana sprang glad ved siden af ham, og det virkede næsten som om hunden var lige så spændt på der ventede som Anstor var det. Under armen havde han en gave fra Macey som han selv havde fundet, en delegave til begge børnene, og det var virkelig en god idé Macey havde fundet på. Langt om længe nåede de adresse, og med skælvende hånd, ringede han på klokken, og det så var det ellers bare at vente på at værterne lukkede op for ham.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Joshua Jackson on Søn maj 29, 2011 1:13 am

  Joshua vendte sig for at se på Davien da han kyssede ham på kinden. "Han burde være her ganske snart skat. Hvis jeg kender ham rigtigt så kommer han til tiden" sagde han med et varmt smil over sien læber og mærkede Daviens arme om sig. Joshua strøg ham let over kinden så han fik mel på den og grinte lavt inden han hørte Anstor der ringede på. Eller det var han sikker på det var. Joshua gav Davien et kys på kinden. "Lukker du op skat? Skal lige ha sat noget te over og taget bollerne ud" sagde han med et smil. Joshua havde kun haft mel på hænderne fordi han havde været ved at rydde op efter han og Noah havde haft gået og bagt. Han vaskede sine fingre og fandt nogle grydelapper for at hive bollerne ud så der duftede af hjemmebag. Deres nye hus lå i udkanten af Paris så der var bedre plads til de to små og selvfølgelig Ethan der var mere end velkommen der. Ikke bare fordi det var Daviens ældste søn, men fordi Joshua generelt holdte af børn nu. Han satte noget vand over til te og kom lidt efter ind og satte en veldækket bakke ned på bordet mens han var sikker på Anstor og Davien måtte komme tilbage lige om lidt.
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Davien on Søn maj 29, 2011 1:31 am

  "Jeg glæder mig til at vise ham det nye hus"smilede han og skævede ned til sin kind da der kom mel på den. i det samme hørte han dørklokken "Jo selvfølgelig. jeg skal nok åbne"smilede han varmt og gik ud i gangen og så sig hurtigt i det store spejl hvor han tørrede sin kind inden han gik hen til døren og åbnede. "Hej Anstor"smilte han stort og slog armene om ham i et kram og straks kom Alphonse ud i gangen for at se hvilken anden hun der pludselig var dukket op, og gav sig derfor til at snuse interesseret til Diana der stod ved Anstor's side og ventede pænt. "Kom indenfor. Joshua har allerede lavet the til dig...og boller også"smilte han og hjalp ham af med jakken inden de kom ind i stuen der gik i direkte forbindelse med det store køkken. ved synet af en farverig pakke lettede Noah sig straks fra sofaen og løb over til Anstor. så var tv'et pludselig ikke så spændende mere. "Er det min?...er den til mig?"spurgte han ivrigt og så op på Anstor inden han så hen på sin ene far der tydeligt ikke var særlig imponeret over den lille drengs manere. "Du kan vel nok lige sige hej til din onkel først"sagde han med et svagt smil inden Noah fik Anstor ned til sig og gav ham et dejligt smækkys på læberne som goddav og derefter et kram.
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Anstor on Søn maj 29, 2011 1:50 am

  Anstor glæde sig sådan til at overrække Cade og Noah den gave Macey personligt havde fremstillet til dem. Der hørtes fodtrin inde i entréen og han gættede på der snart ville blive lukket op Han strammede handskerne og rettede på halstørklædet inden døren svingede op. Davien så som altid sød og dejlig ud, og i modsætning til de forrige gange han gæstfrit havde åbnet sit hjem for sig, havde han denne gang en hund ved siden siden. Diana var også nysgerrige, så hun snusede forsigtigt og nysgerrigt til den fremmede hund, der pludselig dukkede op foran hende. " Heeeeej " smilede han og slog venskabeligt armene og Davien og gav ham kindkys og knus så det halve kunne være nok. " Hvor har jeg dog savnet at se jer.....Jeg skulle hilse mange gange og undskylde fra Macey " og netop som han derefter havde takket Davien pænt for at hjælpe ham af med frakken. " Jamen er det ikke min lille prins der kommer der "grinede han og lagde gave på et lille bord, og tog Noah i sin favne og krammede ham. " Hvor har jeg savnet dig.....og det har din Onkel Macey også.....Gaven er faktisk fra ham, men du skal lige finde din søster første, det er nemlig en gave til jer begge " smilede han og satte forsigtigt drengen fra sig igen. " Uhhh en kop the lyder dejligt....og en bolle" smilede han strålende til Davien og følte sig allerede hjemme.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Joshua Jackson on Søn maj 29, 2011 2:00 am

  "gør jeg også skat. Det skal nok blive godt og tænk på hvor tæt vi bor på ham nu. Det er faktisk kun Antonie jeg mangler lige nu" sagde han stille da han faktisk følte sig meget hjemme her allerede idet hans lille 'familie' var samlet. Det havde han ikke gjort for alvor et sted længe. Joshua fik sat bakken fra sig og gik hen mod de andre da de kom ind i stuen. Noah virkede ganske ivrig efter at hende Cade så mon ikke onkel Anstor havde gaver til dem igen? Joshua tog derfor Cade i sin favn selvom hun efterhånden var gammel nok til at gå, men så ivrig som Noah var så ville det helt sikkert gå galt på vejen. "Hva bringer du dog mine børn kære siden Noah er så ivrig?" spurgte han med det varme og blide smil som så mange gange før inden han halvt gav Anstor et kram og kyssene på kinden. Han satte stille Cade ned mens Noah nærmest hoppede op og ned da han var så ivrig. Joshua vidste godt den slags ville få Anstor til at føle sig hjemme, men gjorde han også selv nu. Det var som om denne her gang var så meget bedre end alle de andre.

  //Går i seng <3
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Davien on Søn maj 29, 2011 10:15 am

  Davien så ned på Alphonse der var kommet ud i entréen og klappede ham let i siden inden han lod Anstor og Diana komme ind. "Alphonse har du nok ikke set længe men han har også boet hos min søster siden vi flyttede i lejlighed men da vi flyttede herhen tænkte vi at han kunne komme tilbage igen"smilte han. "Tusind tak. så må du jo hilse igen når du kommer hjem"svarede han smilende og fulgte efter Anstor ind i stuen. Cade havde skam godt lagt mærke til den farvestrålende pakke men var dog bare ikke lige så hurtig som sin bror. hun kæmpede stadig med at prøve at komme ned ad sofaen så hun også kunne komme hen og se hvad der skete. Noah stod jo allerede og undersøgte gaven på alle leder og kanter imens han ventede på at Cade skulle komme. Da Joshua havde været så flink at hjælpe Cade ned på gulvet og hen til alle de andre smilte Noah bare og hoppede lidt "Sårn..nu må vi godt"smilede han stort rakte armene ud mod gaven på bordet. Davien satte sig også ned på gulvet bag dem så der ikke blev så meget tumult når der skulle til at pakkes op.
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Anstor on Søn maj 29, 2011 11:15 am

  " Det er skam en køn hund. Hey med dig " sagde han med en sødmefuld stemme og klappede hunden bag ørerne, og derefter klappede han også Diana, hun kunne nok ikke klare at dele al opmærksomheden med andre, som den lille diva hun nu engang var. " Det skal jeg gøre, han virkelig også ked af han ikke kunne komme med, men det var noget med hans søster, så han måtte lige tage hjem til Irland. Men skulle hilse jer alle mange gange" sagde han eftertrykkeligt, og blev glad da Joshua kom hen og hilste på ham. "Det virke rigtigt rart....synes at kunne fornemme en del af atmosfæren fra den lejlighed i havde tilbage i Canada, men jeg kan jo ikke udtrykke mig om hvor glad jeg er for at I er flyttet hertil" sagde han med en bevæget stemmen, men før det blev for sentimentalt, skyndte han sige at få fingre i pakken og komme på knæ. Gaven var pakket fint ind i regnbuefarvet papir. Inden i var de en lille æske hvor der lå to cdér. Det på CDérne var der indspillet en til Noah og en til Cade med nogle af de børnesange Macey kunne så de to små kunne falde nemmere i søvn. Det hvade i hvert fald virket ret effektivt den gang Noah var på ferie hos dem, og de skulle til at sove. " Ja det må i.....håber i bliver glad for den...."smilede han og kiggede nysgerrigt på den to små da han overrakte dem gaven. " Og jeg tror såmænd også jeres forældre bliver rigtig glad for dem" tilføjede han og blinkede til Joahus og Davien. Ved lagt ved gaven var der et lille kort hvorpå der stod " Til Min Søde Cade Og Noah. Må Gaven Her Give Jer Den Bedste Søvn Og De Bedste Drømme"
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Joshua Jackson on Søn maj 29, 2011 2:53 pm

  Alphonse måtte efterhånden være en gammel hund, men når det tid til han skulle forlade livet var en Alphonse 2 noget der kraftigt skulle overvejes idet de små og Davien var glade for hunden. "Jeg er ganske enig kære. Davien har gjort et godt job" sagde han roligt og lagde sin ene arm om livet på Davien mens de to små gik igang med gaven. Joshua bøjede sig ned og tog fat i kortet og læste det højt for de to små. "Er det Macey der har været kreativ kære?" spurgte han roligt inden han lavede et nik med hovedet til at de skulle gå indtil bollerne og teen da det ville være så øv hvis bollerne blev kolde. "Noah har desuden hjulpet mig med bollerne fordi jeg sagde onkel Anstor ville komme" sagde han med et smil. Han var sikker på de små ville være færdig med gaven om lidt og så ville det kunne være tid til boller og te.
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Davien on Søn maj 29, 2011 6:10 pm

  Alphonse var faktisk ret gammel. han var omkring 12 år og så meget ældre blev han nok heller ikke. Davien havde haft ham siden han var omkring 15-16 år men han var stadig en utrolig fin labrador af slagsen. Davien lagde hovedet mod Joshuas skulder da Joshua lagde en arm om ham. Det var faktisk sjovt at se børnene sådan åbne gaver. Da de havde fået udleveret gaven, gik Noah straks igang med at flå papiret af imens Cade prøvede at komme på benene så hun også kunne være med til det hele. Da CD'erne kom til syne udbrød Noah et "Waaauw" mens Cade endelig var kommet på benene og med et storslået "Ajajaj!" over synes at den lille runde skive der skinnede så fint. de vidste jo egentlig ikke hvad det helt var men Davien var sikker på at de ville gakke helt ud når de fandt ud af at der kunne komme lyd ud af sådan en. "Det var en rigtig fin gave hva"smilte Davien og rejste sig for at tage Cade op i armene med hendes cd så de kunne komme hen til bordet og få boller og the. Dem skulle de to små nok blive glade for, og Davien og Joshua også.
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Anstor on Søn maj 29, 2011 7:18 pm

  Diana var jo lige knap to år. så set i forhold til Alphonse, så var hun ung endnu. Meget ung, plus hun jo indtil videre var det barn han og Macey manglede at få med hinanden, men det skulle nok komme med tiden, det var han ikke i tvivl om. " Se min lille skat.....jeg ved ikke om du kan huske det, men det var du du var yngre, så du kan nok ikke, men du var på ferie hos Onkel Macey og jeg, og vi vidste simpelthen ikke hvordan vil skulle dig til at flade i søvn. Så fandt Macey på at synge for dig, og det vare ikke 2 sekunder så var du faldet i søvn. de er de sange han har indspillet her så du kan flade roligt i søvn, og undgå mareridt. Det er sange om riddere eventyr, trylleri, og skjulte skatte " smilede for så at hjælpe Cade lidt på benene " og til prinsessen, er der sange med alfaer, feer, prinsesser, fabeldyr, og smukke enhjørninger " sagde han lettere stolt over sin kæreste opfindsomhed, og han savnede lidt at Macey ikke var her sammen med ham så de kunne dele glæder over at gøre deres nevø og nice glade sammen. "Uhmmm det lyder dejligt, og hvis jeg kender Macey retter smager der der boller fab " sagde han og fik også sig selv op at stå igen, for derefter at marchere hen mod den veldækkede bakke. " I må lige vise mig hele huset bagefter, er så spændt på at se hvordan det er blevet indrettet" sagde han og kiggede sig nysgerrigt omkring. "Har du bagt dem min, hvor er det betænksomt af dig, må man være så heldig at smage en.....du vil måske vælge den jeg skal have " spurgte han i sin aller høfligste tone, og samlede hænderne på ryggen, i venteposition.

  Admin
  Admin

  Antal indlæg : 32
  Join date : 05/01/11

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Admin on Søn maj 29, 2011 9:59 pm

  //svare senere. er det noah der skal vælge en bolle?
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Joshua Jackson on Man maj 30, 2011 10:15 pm

  Joshua mærkede hans hoved på sin skulder og kunne ikke andet end holde af det for lige nu. Det var skønt at stå sådan her med sin fyr once again foran Anstor. Ikke bare fordi han havde lyst til at vise hele verden han var sammen med Davien igen, men generelt fordi han godt kunne li at mærke sit område noget som da Anstor og Joshua havde gjort på skift da de alle 4 havde mødtes på DGV. Joshua nikkede let lyttende til Anstors forklaringer til gaverne inden han var gået ind i stuen. "Skal nok vise dig det hele bagefter sammen med Davien, men lige nu vil de små gerne ha boller" forklarede han med et smil da Noah var helt vild med sine egne boller. Joshua kunne dog bedre li Daviens end hans egne
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Anstor on Ons jun 01, 2011 11:36 pm

  Det er Daviens tur Very Happy
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  ?

  Indlæg  Anstor on Fre jun 03, 2011 6:59 pm

  Er det her emne sluttet ? O.o
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Joshua Jackson on Fre jun 03, 2011 7:33 pm

  nej søde, men du svarede bare aldrig på hvem du snakkede til med det sidst så det er en smule svært
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  :)

  Indlæg  Anstor on Fre jun 03, 2011 8:11 pm

  Okay ja det kan jeg godt, se men Davien kan bare svarer som han selv finder bedst Smile
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Davien on Fre jun 03, 2011 8:29 pm

  Ja det var dejligt at stå her med Joshua igen som et par. det var efterhånden lang tid siden de 4 havde mødtes på dgv for at vise Cade frem men nu var det godt at de var sammen igen og denne gang vise det nye hus frem for Anstor også. og det var jo meget tættere på så nu ville han kunne se sin nevø og niece noget oftere. Ja nu vil de små ha' boller så du kan se det hele bagefter. og du skal vel også have noget the"smilte han til Anstor og tog Cade op i armene så de kunne komme over og få boller. Da han havde sørget for at alle havde fået en bolle satte han sig tilbage i sofaen og gav sig til at madde Cade så hun også kunne få lidt at spise. hun fik også en lille kop the med massere af mælk i så hun ikke skulle brænde sin lille tunge. "Noget nyt?"spurgte han smilende Anstor og så forventningsfuldt over på ham.
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  ?

  Indlæg  Anstor on Fre jun 03, 2011 8:38 pm

  " For at sige det lige ud....så har jeg det lige som børnene....jeg vil gerne have boller og the..." smilede han og takkede Noah med et nus på kinden for at have taget en bolle til ham. " Det er dejligt I er kommet så meget tættere på..." sagde han eftertrykkeligt og tog en bid af bollen, og den smagte forventet. Fantastisk, appetitlig og let. " Uhmmm dem har I jo bagt godt I to " kommenterede han og hentyde klart til noah og Joshua. " Aj jeg vil gerne se det hele bagefter.....om der er noget nyt.....hmmm ikke rigtigt, Vi slås lidt med om vi skal giftes eller ej og have børn eller ej Macey og jeg, men nu må vi se....vi planlægger at tage nogle uger til Cannes og så tage til USA og tage Maceys søster med nogle af dagene....og så ved jeg ikke så meget mere.....Jo så håber vi at se jeg alle sammen og måske få nogle feriebørn " sagde han og smilede til Cade der kiggede tilbage til ham.
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Joshua Jackson on Lør jun 04, 2011 5:42 pm

  Joshua havde godt vist at Anstor nok ville have the for det var Joshua van til at lave til ham når han var der. Joshua så over på Anstor da han begyndte at snakke. Det hele havde også handlet om Joshua og Davien på det seneste så han var faktisk glad for at Davien havde tænkt på at spørge lidt indtil Anstor. Joshua grinte let af den første kommentar. "Jamen det ved jeg godt du gør og der var derfor Noah og jeg blev enige om at det ville du nok ha" sagde Joshua med et smil mens Noah bare var enig selvom han ikke helt opfattede hvad der nu blev snakket om, men nikkede bare. "Tænkte jeg nu nok du ville synes, men nu er det jo ikke kun for dine blå øjnes skyld at vi er flyttet tættere på. Du ved da godt jeg elsker Frankrig" sagde han med et lille let nik da Joshua trods alt havde været en del i Frankrig. Ikke kun for Anstor, men generelt. "Nogle af mine møbler er kommet med fra London af så jeg har skam været med til at indrette denne her gang, men det kan du jo se når vi viser dig rundt" sagde han med et smil og nikkede lyttende til det næste han sagde om Macey og Anstor skulle giftes og have børn. Han vidste jo godt at Macey ville de der ting, men nogle gange blev han i tvivl om hvorvidt Macey ville de der ting. "håber da i finder ud af det" sagde han med et smil og fik smurt en bolle til Noah og hældt noget the op til sig selv
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Anstor on Søn jun 05, 2011 10:49 pm

  Dont´t forget me boys Very Happy
  avatar
  Joshua Jackson

  Antal indlæg : 224
  Join date : 19/05/11
  Age : 32
  Geografisk sted : Roskilde

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Joshua Jackson on Søn jun 05, 2011 11:38 pm

  We dont Anstor <3 ha lidt tålmodighed.
  avatar
  Davien

  Antal indlæg : 40
  Join date : 17/05/11

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Davien on Ons jun 08, 2011 11:33 pm

  Davien var kun glad for at høre hvad der skete i Anstors liv når nu der havde været så meget rod i deres eget. så var det kun dejligt at kunne høre om noget der for en gangs skyld ikke handlede om de to men derimod om Anstor og Macey. ja det var nu mest fordi Joshua havde sagt det at de var flyttet til Frankrig. men det var nu også lidt med tanken om at de kunne være tættere på anstor. et par af Joshuas ting havde fået lov at være fremme. blandt andet var det ha, der havde indrettet køkkenet og soveværelset imens Davien havde indrettet stuen. badeværelse og børneværelse. Men Joshua havde også et par projekter der skulle igang ude i haven. "Jeg troede i var ved at få styr på alt det nu. men det er da en god idé at rejste rundt med Maceys lillesøster, hun er ikke ret gammel vel?. og i for sikkert også massere af besøg af Noah og Cade"smilte han og tørrede Cade en smule om munden inden hun tog en tår af sin the fra sin plastik kop igen.
  avatar
  Anstor

  Antal indlæg : 240
  Join date : 28/05/11
  Age : 26
  Geografisk sted : Fyn

  .

  Indlæg  Anstor on Tors jun 09, 2011 1:32 pm

  Anstor smilede igen da han kunne konstatere en vis glæde fra Joshua og Davien over at hans liv var begyndte at kommer på skinner igen. Anstor sagde det ikke med rene ord, men det var tydeligt at fornemme på ham at han både var lykkelig og stolt over de havde valgt at flytte til det land han var så stolt af, og samtidig fik han sine nevøer og kusine endnu tættere på sig. Anstor slog en høj og mild latter op. " nej nej nej hun er 16 snart 17 så helt lille er hun vist ikke, men jeg vil jo gerne lære min nye familie bedre og kende, og det indbærer i første omgang Maceys søster da hun er noget ganske særligt for ham, og så også for mig " smilede han og tog en tår af theen. " Det glæder vi os til. og især til at få en dame i huset, der er jo kun mænd hjemme i Paris så lidt feminint er nok meget sundt for os alle " sagde han glad og skuede over mod den lille Cade der havde nok i sit lille krus.

  Sponsored content

  Re: Our place - Joshua, Anstor, Davien

  Indlæg  Sponsored content


   Lige nu er det Man jan 21, 2019 7:25 pm